Μήνυμα από τα αστέρια προς την Ανθρωπότητα ~ BINTEO

Μήνυμα από τα αστέρια προς την Ανθρωπότητα - BINTEO

 Απολαύστε ένα εκπληκτικό βίντεο που δημιούργησε έναν μαθητής από τις ΗΠΑ για να στείλει ένα μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα.
Συνδυάζοντας εικόνες από τον Διεθνή διαστημικό σταθμό αλλά και τα μηνύματα των αστροναυτών που τον επάνδρωσαν τα τελευταία 11 χρόνια ξεδιπλώνει την ιστορία της εξερεύνησης των αστεριών και της έμφυτης ανθρώπινης ανάγκης να αξίζει και να γνωρίσει το άγνωστο.
Από την Αυγή μέχρι την Ανατολή του Κόσμου μας το μήνυμα των αστροναυτών ενσωματώνει τη σκέψη που θα πρέπει να διακατέχει την ανθρωπότητα. Την ανάγκη οι κάτοικοι της Γης να σκέφτονται χωρίς σύνορα, και να προωθούν την συνεργασία όπως ακριβώς έμαθαν οι αστροναύτες που εργάζονται ο ένας στο πλάι του άλλου αντικρίζοντας τον πλανήτη μας και ανοίγοντας νέα σύνορα για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 

« Ως οι πιο απομακρυσμένοι κάτοικοι του πλανήτη μας αυτή τη στιγμή, είμαστε το πρώτο πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, έχουμε ξεκινήσει το ταξίδι της εξερεύνησης και την ανακάλυψης, κατασκευάζοντας μια βάση για τους άνδρες και τις γυναίκες που θα ταξιδέψουν και θα ζήσουν σε μέρη μακριά από τον πλανήτη μας. Ανοίγουμε μια Πύλη στο διάστημα, για όλη την Ανθρωπότητα…»
«Καθώς περιστρεφόμαστε γύρω από τη Γη κάθε 90 λεπτά, βλέπουμε ένα κόσμο χωρίς σύνορα και στέλνουμε την ευχή όλα τα έθνη να εργαστούν για την ειρήνη και την αρμονία. Ο κόσμος μας έχει αλλάξει δραματικά, όμως ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός είναι μια φυσική απόδειξη πως τα έθνη μπορούν να εργαστούν μαζί αρμονικά και να προωθήσουν την ειρήνη και την παγκόσμια συνεργασία για να πετύχουμε σημαντικούς στόχους μακριά από αυτό τον κόσμο».
«Αυτή τη νύχτα θέλουμε να μοιραστούμε με όλους, την καλή μας τύχη σε αυτή τη διαστημική περιπέτεια, τον ενθουσιασμό μας καθώς αντικρίζουμε το μεγαλείο της Γης, και την αίσθηση μας πως το ανθρώπινο πνεύμα να δημιουργεί, να εξερευνεί και να ανακαλύπτει, δεν έχει όρια…»
«Οι καιροί είναι δύσκολοι σε όλο τον κόσμο, όμως αυτή είναι μια στιγμή που όλοι μπορούμε να σκεφτούμε πως θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να διαφυλάξουμε τον θησαυρό μας, τον πλανήτη μας και εμείς από εδώ έχουμε μια πολύ ωραία θέα του…»

goodstory.gr/http://grizosgatos.blogspot.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s