Προληπτικός έλεγχος σε παιδικά καθίσματα

 
 
Προληπτικός έλεγχος σε αγκράφες παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου Chicco Synthesisκαι Chicco Autofix πραγματοποιείται από την εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ, εισαγωγέα των παιδικών προϊόντων με την επωνυμία Chicco,όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. 

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου της αγκράφας σε συστήματα πρόσδεσης αφορά στα μοντέλα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου Syntesis και Autofix.

Η παραγωγός εταιρεία των αγκραφών, SABELT S.P.A., διαπίστωσε πως ένα συγκεκριμένο μοντέλο αγκράφας που χρησιμοποιείται σε συστήματα συγκράτησης πιθανά να έχει κατασκευαστικό λάθος, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει θέμα ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος, λόγω μειωμένης αποτελεσματικότητας του συστήματος συγκράτησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω καθισμάτων παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδαhttp://bit.ly/Chicco-Recalls και απαντώντας στις ερωτήσεις να διαπιστώσουν εάν η αγκράφα του καθίσματος αυτοκινήτου τους χρειάζεται να αντικατασταθεί.

Σε αυτή την περίπτωση αναγράφουν τα στοιχεία τους και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί τους, ώστε να τους αποσταλεί η αγκράφα που θα αντικατασταθεί, επιστρέφοντας στην εταιρεία την ελαττωματική (τα έξοδα μεταφορών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου την εταιρεία).

Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία Β&Μ -Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 62 41 400 (ώρες λειτουργίας από 9:00 έως 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή). 

nooz.gr
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s