ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

 
 

Σ’ ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίρια στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα, διοργανώνεται μια παιδική καλλιτεχνική φωλιά για τα πρωινά του καλοκαιριού! Η δροσερή αυλή και οι ιδιαίτεροι χώροι του θα φιλοξενήσουν τις Μορφές Έκφρασης και τους καλοκαιρινούς εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικούς κύκλους που έχουν ετοιμάσει για τα παιδιά από 5-10 ετών, που θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά κι ευχάριστα τα πρωινά τους, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, ήχους και δημιουργία, ειδικά διαμορφωμένο από την ομάδα του Θωμά Κινδύνη.
Παραδοσιακά παραμύθια και αρχαίοι ελληνικοί μύθοι, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά όργανα, χορός, κίνηση και ζωγραφική θα τους δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα συναισθήματά τους, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αρχές και αξίες, να αναπτύξουν την ικανότητα τους να επικοινωνούν, να εκφράζονται και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους! Μέσα από την επαφή με όλες τις μορφές δημιουργικής έκφρασης, τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα ψυχαγωγηθούν και θα αποκτήσουν γνώση και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους!

Το Καλλιτεχνικό Camp ολοκληρώνεται σε 3 περιόδους και διαρκεί 3 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα καλύπτει ένα συγκεκριμένο θέμα-ιδέα ενώ στο τέλος του Camp θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση-παράσταση με τα παιδιά πρωταγωνιστές!

morfes (2)

Καλλιτεχνική διεύθυνση του campΆννα Σεβαστή Τζίμα

Διδάσκουν: Βλασία Βερβέρη (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου), Κλεονίκη Καραχάλιου (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου, δασκάλα χορού), Νάνσυ Κλαμπάτσα (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου, φιλόλογος), Ευγενία Παπαδάκη (δασκάλα χορού, pilates instructor), Άννα Σεβαστή Τζίμα (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου, σκηνοθέτης, συγγραφέας), Ναταλία Φασφαλή (δασκάλα χορού, θεατρολόγος)  

Πότε: 16 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου – Καθημερινές από τις 9.00 έως τις 13.00

1η περίοδος: 16 – 20 Ιουνίου
2η περίοδος: 23 – 26 Ιουνίου
3η περίοδος: 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου

Κόστος: Κόστος συμμετοχής σε μία περίοδο: 100€, Συμμετοχή σε δύο περιόδους 170, Συμμετοχή και στις 3 περιόδους 240.  Πραγματοποιείται 20% έκπτωση στα αδέρφια (και στα δύο παιδιά).  

Κρατήσεις & Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3464903 & 210 3464002. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι 13 Ιουνίου 5.00 μ.μ. . Για την καλύτερη διεξαγωγή των προγραμμάτων υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η συμμετοχή και στις τρεις περιόδους δεν είναι υποχρεωτική. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην περίοδο-εβδομάδα επιλογής σας.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν δημιουργικές μορφές έκφρασης στην Πλάκα!
Καλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, Πλάκα
16 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2014-Καθημερινές από τις 9.00 έως τη 13.00  
 

Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣΟ καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά ΚινδύνηΈχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης , οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ αναζητούν και προτείνουν μια πιο αισθητική και πλούσια προσέγγιση της ζωής. Από την στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη και ακούραστη παρουσία στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά με βάση τη μέθοδο ΚΙΝΗΣΗ, ΛΟΓΟΣ& ΡΥΘΜΟΣ.

Λίγα λόγια για το Ιωνικό ΚέντροΤο Ιωνικό Κέντρο Επιστημονικών και Πνευματικών Σπουδών είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός και πολιτιστικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 1977 στη Χίο από τον Ισίδωρο Κιολέογλου.  Από το 1987 στεγάζεται σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Λυσίου 11, στην Πλάκα. Κάτω από τα τείχη της Ακρόπολης, στη γειτονιά των Αέρηδων και της Ρωμαϊκής Αγοράς, λίγα λεπτά περιπάτου από το Μετρό Σύνταγμα, Ακρόπολη και Μοναστηράκι, διοργανώνει και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα και δραστηριότητες, ενώ φιλοξενεί συνέδρια, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις απαιτήσεων σε συνεργασία με ελληνικούς και ξένους φορείς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s