Έκκληση για συγκέντρωση παιδικών ειδών πρώτης ανάγκης από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Έκκληση για τη συγκέντρωση παιδικών ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει σήμερα το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη δομή.
Μπορείτε να προσφέρετε:
– παιδικά γάλατα εβαπορέ,
– βρεφικές κρέμες,
– φρουτόκρεμες
– παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5).
Κάθε μήνα το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού εξυπηρετεί περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και ήδη έχει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, έχει δεχτεί πάνω από 38.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).
Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρουν οι πολίτες και οι 250 εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 – 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ (Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-20:00, Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-14:00) ή στο email: mkiellinikou@gmail.com καθώς και στη σελίδα www.mkiellinikou.org.
infokids.gr 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s