τρισδιάστατες προβολές της Ακρόπολης όπως ήταν στην Αρχαιότητα

Τρέχουσα προβολή: «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα»


Οι τρισδιάστατες προβολές πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας στο ισόγειο του Μουσείου Ακρόπολης. Εκεί προβάλλεται η δεκαπεντάλεπτη ταινία «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα» που πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική εποπτεία της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης. Στην ταινία παρουσιάζονται τα μνημεία της Ακρόπολης από τα οποία ο επισκέπτης αντλεί χρήσιμες πληροφορίες για την κατανόηση των αρχιτεκτονικών γλυπτών που εκτίθενται στο Μουσείο. Για την καλύτερη κατανόηση των προβολών προτείνεται η παρακολούθηση σε επισκέπτες ηλικίας άνω των 13 ετών.

Oι προβολές για το κοινό πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 11:00 π.μ. στην αγγλική γλώσσα και στις 12 το μεσημέρι στην ελληνική (συμβολικό αντίτιμο ειδικού εισιτηρίου 1 ευρώ).

Για την παρακολούθηση των προβολών από ομάδες επισκεπτών άνω των 10 ατόμων και σχολεία (Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με συμβολικό αντίτιμο ειδικού εισιτηρίου 1 ευρώ / ανά μαθητή) απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο 210 9000903, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

.theacropolismuseum.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s